Inspiratie opdoen?

Kom naar onze showroom (op afspraak) en bekijk vrijblijvend onze uitgebreide collectie.

Afspraak maken?

Neem contact op door te bellen met 0318-456595. Of mail direct

naar contact

Projectinrichting

Heeft u een nieuw kantoor of gaat u de inrichting van het bedrijf vernieuwen? Wij helpen u graag verder. 

lees meer

Onze werkwijze

Uw wensen bespreken
In onze ruime, splinternieuwe showroom op Het Laar in Wekerom bent u altijd van harte welkom voor een gratis adviesgesprek. U kunt allerlei producten bekijken en testen. Wij maken graag tijd voor u vrij om uw wensen te bespreken. Bel ons vooraf op 0318 - 45 65 95 en we plannen een afspraak in. Een volle agenda? Geen probleem. Wij hebben ruime openingstijden. Zo zijn we op drie avonden en zaterdag geopend.

Materiaal en kleur kiezen 
Wij leveren een zeer breed assortiment. Het is daarom belangrijk dat u vooraf de voordelen van de diverse materialen en kleuren ervaart. Wanneer u een keuze heeft gemaakt krijgt u van ons een proefstaal mee naar huis. U wilt natuurlijk weten hoe het op de locatie staat. Op deze wijze bent u er zeker van dat het gekozen materiaal altijd past bij uw huidige inrichting.

Offerte op maat
U weet welk product u wilt aanschaffen? Wij maken een vrijblijvende offerte. Voor ieder budget hebben wij een passend aanbod.

Levering en plaatsing
Na akkoord op de offerte maken wij een afspraak voor de levering en plaatsing. Ons vakkundige team komt het product plaatsen en zorgt ervoor dat alles keurig wordt afgewerkt. De werkplek wordt uiteindelijk weer schoon wordt achtergelaten, zodat u direct kunt genieten van uw aanwinst. Voorbeeld projecten zien? Dat kan! Bekijk ze hier.

Afronding en nacontrole
Nadat uw product is geleverd en geplaatst zullen wij ervoor zorg dragen dat u nog lang plezier heeft. Daarom wordt er altijd nog een nacontrole gedaan, zodat wij én u er zeker van bent dat alles helemaal naar uw wens is ingericht.


Nog vragen? Neem gerust contact op via het formulier of bel ons op 0318 - 45 65 95.